fbpx Skip to content

Wijnpakket

Op zoek naar een wijnpakket als cadeau, relatiegeschenk of gewoon omdat het kan?

Wijnpakketten

Een wijnpakket cadeau geven tijdens de feestdagen? Bestel jouw rode wijnpakket of witte wijnpakket eenvoudig via myitalian.nl. Je kunt de wijnkist personaliseren en de wijnkist bedrukken.

Bestel een wijnpakket

Ben je op zoek naar een uniek geschenk om met de feestdagen weg te geven? Bestel dan een wijn cadeau pakket en maak alleen nog de keuze voor welke soort wijn je gaat.

Een wijnpakket is het cadeau om te geven om de donkere en koudere dagen door te komen. Sluit een lange dag af met een lekkere rode of witte wijn.

Wij zijn voor je aan het werk om blijvend ons wijnassortiment uit te breiden.

My Italian_wijnpakket_Le-Morette_wijndoos

Geef een wijnpakket met kerst

Ben je op zoek naar een geschenk om weg te geven deze kerst, maar kom je er niet uit welk geschenk je moet geven? Wij raden je een wijn cadeau pakket aan om te geven. Verras vriend, relaties of werknemers met één van onze wijnpakketten.

Een wijnpakket is een goede manier om te laten zien wat zij voor je betekenen. Kies een van onze magnum wijnen  en laat deze bedrukken. Maak de keuze tussen een grote fles of normale flesjes wijn. De normale flessen wijn hebben een inhoud van ongeveer 750 ml en de grotere flessen wijn een inhoud van 1500 ml.

Fles wijn op een witte achtergrond van het merk "Castelforte" De smaak is "Amarone" De kleuren van de fles: een Rood omhulsel met de letters "DOCG" , een licht etiket op een donker rode fles, met gouden accenten
Fles wijn op een witte achtergrond van het merk "Castelforte" De smaak is "Valpolicella" De kleuren van de fles: een Rood omhulsel met de letters "DOCG" , een licht etiket op een donker rode fles, met gouden accenten
Fles wijn van het merk " Le morette" Type "Bardolino". Donkere fles met rood/ wit etiket met in het rood "Bardolino" en in het wit het logo van "Le Morette"
Fles wijn op een witte achtergrond van het merk "Castelforte" De smaak is "Pinot Nero" De kleuren zijn een zwart etiket op een donkere fles, met gouden accenten
My Italian_Wijngeschenk_Le-morette-1.5L-houtenkist

Houtenkist

De wijnen worden geleverd in een mooie houtenkist die ook te bedrukken is. Maak de houtenkist volledig in huisstijl of kies voor een andere bedrukking die bij je past. Naast dat de houtenkist bedrukt kan worden, kan je ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan de wijnfles.

Wil je het geschenk naar meerdere adressen verzenden? Dat is in de meeste gevallen mogelijk! Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons wijnassortiment

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten wijnen. Zo hebben wij fruitige en frisse rode wijn met een krachtige ondertoon maar ook een heerlijke volle Barolo met een heerlijk romige karakter. Al onze wijnen hebben een eigen verhaal en heeft haar oorsprong op een andere locatie in Italie. Bij al onze wijnen zijn de kleur, geur en proefnotities toegevoegd om je alvast in de stemming te krijgen. Je kunt bij ons de wijnen al vanaf 12 stuks bestellen, maar het is ook mogelijk om onze wijnen in grote aantallen te bestellen.

 

Wijnpakketten laten bedrukken

Onze wijnpakketten zijn ook te bedrukken! De wijnen worden verpakt in een houtenkist waarvan de bovenkant full colour te bedrukken is. Laat de houtenkist bedrukken met het logo van het bedrijf of laat een persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger.

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de bedrukking voor de houtenkist? Laat dan onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken die volledig aan je wensen voldoet.

Het is ook mogelijk om een persoonlijk kaartje aan de wijnfles toe te voegen. Ideaal om je boodschap duidelijk te maken!

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.