fbpx

Veilig Bestellen My Italian


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u45397p40969/domains/myitalian.nl/public_html/wp-content/themes/themify-shoppe/themify/themify-builder/templates/template-widget.php on line 65

Bij My Italian staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom behandelen wij je gegevens strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kun je ons helpen om je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.1. Geef nooit je My Italian accountgegevens zoals je inlognaam en wachtwoord aan anderen.

2. Kies zorgvuldig een origineel en sterk wachtwoord. Tips vind je op deze pagina van onze klantenservice.

3. Controleer of het webadres correct wordt weergegeven. Dit doe je door te kijken of er een groen slotje in de adresbalk aanwezig is en te kijken of het webadres begint met ‘https://www.My Italian’. Ook een groen slotje gevolgd door de tekst ‘My Italian.’ geeft aan dat je op een veilige internetpagina zit.

4. Pas op voor internetfraude door spam en valse e-mails. De zogenaamde phisingmails zijn soms bijna niet van echte My Italian mails te onderscheiden. Tips om hier veilig mee om te gaan vind je op deze pagina van onze klantenservice.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.