fbpx

Stilla Olio

“THE UNITED POWER OF ITALIAN EXCELLENCE.”

Stilla Olio

Olijfolie van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Olijfolie met een verhaal. 

– Stilla Olio – Olio ciro- 

Stilla Olio

Stilla Olio is een project van kennis en verbetering van het olijventeeltlandschap. Geboren als een pad van kennis van de olijfolie-erfenis van de stad van olie, gericht op de promotie en verbetering ervan.

Het bedrijf in kwestie is AGRIOIL,  bestaande uit olijventelers en molenaars, gevestigd in het Nationale Park Cilento en Vallo di Diano, een biosfeerreservaat sinds 1997, sinds 1998 een UNESCO Werelderfgoed en sinds 2010 het eerste Italiaanse Geopark.

Dit gebied, op enkele kilometers van Paestum, heeft een mild en zonnig klimaat dat de productie van extra vierge olijfolie met unieke organoleptische kenmerken garandeerd.

De trots van de productie is de extra vierge STILLA D.O.P. – “Colline Salernitane”, waarvan het productiegebied maar liefst 87 gemeenten omvat in de provincie Salerno, van Positano tot Paestum, maar er is geen tekort aan biologische oliën, 100% Italianen en specerijen met verschillende aroma’s.

Olijfolie – Stilla Olio

Stilla – Salernitane hills

EXTRA VERGINE OLIJFOLIE STILLA DOP “SALERNITANE HILLS”
Het productiegebied van Stilla D.O.P. “Colline Salernitane” omvat 87 gemeenten in de provincie Salerno die zich uitstrekken van Positano tot Paestum.

Het wordt verkregen door het persen van olijven van inheemse of oude variëteiten zoals Rotondella, Frantoio, Carpellese en Nostrale voor ten minste 65%, Ogliarola en Leccino, niet meer dan 35% en / of andere lokale variëteiten in niet meer dan 20%. De erkenning D.O.P. het gebeurde in 1997, met Reg. CE 1065/97.

Met zijn fruitige en uitgebalanceerde smaak, Stilla D.O.P. het is geïndiceerd voor alle toepassingen in de keuken, met name voor het kruiden van rauwe gerechten.

glazen fles verschillende formaten: lt. 0.75 – lt. 0.50 – lt. 0.25

agrioil_stilla_dop-big-440x440-removebg-Myitalian (2)
Bottle of Olive oil biologic- Green labell of "stilla olio"

STILLA “BIOLOGISCH” 

De Stilla Biological 100% Italiaanse extra vierge olijfolie is het resultaat van een perfecte balans tussen tradities, respect voor het milieu en technologie.

Verkregen door het persen van geselecteerde olijven, handmatig geplukt en in één dag ingedrukt. Dankzij de delicate smaak is het bijzonder geschikt voor gerechten op basis van vis, vlees en groenten.

glazen fles van lt. 0.75 – lt. 0.50

Stilla – Salernitane hills

Stilla 100% Italiaanse extra vierge olijfolie wordt verkregen door het persen van Italiaanse olijven, die met de hand in een vroeg stadium van rijping worden geoogst en dezelfde dag worden geperst.

De zorgvuldige selectie van olijven geeft de Italiaanse extra vierge Stilla uitstekende organoleptische eigenschappen.

Van het heldere aspect, versluierd door natuurlijke decantatie, wordt Stilla Italiano niet gefilterd.

Met zijn fruitige en uitgebalanceerde smaak is het ideaal voor gebruik op bruschetta, salades en rauwe of gekookte groenten.

Glazen fles van lt. 1 – lt. 0.50 – lt. 0.25

agrioil_100italiano_top_gruppo-big-440x440-My-Italian
agrioil_extravergine_100italiano_gruppo-big-440x440-my italian

STILLA “BIOLOGISCH” 

Stilla 100% Italiaanse extra vierge olijfolie wordt verkregen door het persen van Italiaanse olijven, die met de hand in een vroeg stadium van rijping worden geoogst en diezelfde dag worden geperst.

De zorgvuldige selectie van olijven geeft de Italiaanse extra vierge Stilla uitstekende organoleptische eigenschappen.

Van het heldere aspect, versluierd door natuurlijke decantatie, wordt Stilla Italiano niet gefilterd.

Met zijn fruitige en uitgebalanceerde smaak is het ideaal voor gebruik op bruschetta, salades en rauwe of gekookte groenten

Geleverd in glazen fles van lt. 1 – lt. 0.50 – lt. 0,25 – lt. 0.10
Of
een tin van lt. 5

Stilla – “Capri”

Stilla Capri 100% Italiaanse extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad en wordt verkregen uit olijven die met de hand zijn geoogst in een vroeg stadium van rijping en gedurende de dag gemalen.

Van het heldere aspect, versluierd door natuurlijke decantatie, wordt Gold Stilla niet gefilterd.

Fruitige en aanhoudende smaak, ideaal om te worden gebruikt op bruschetta, salades en rauwe of gekookte groenten.

Glazen fles “Capri” van lt. 1

Bottel of stilla olio capri

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.