Recepten –
Linguine met knoflook, olie en ansjovissaus
Stap in de wereld van culinaire perfectie met ons heerlijke recept voor Linguine met knoflook, olie en ansjovissaus. Ontdek de harmonieuze symfonie van smaken die samenkomen in dit gerecht, perfect vergezeld door de meest voortreffelijke Pinot Grigio.
Verlang je naar een smaakvolle Italiaanse ervaring die je smaakpapillen doet dansen? Onze Linguine met knoflook, olie en ansjovissaus belooft precies dat. Een gerecht doordrenkt met mediterrane aroma’s en perfect gebalanceerde smaken.
Ingredienten
Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g Linguine Di Martino
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje peterselie
- 4 eetlepels Cetara Ansjovis Colatura
- verse chilipeper naar smaak
- EVO-olie
- zout naar smaak
Volg onze stapsgewijze instructies en geniet binnen de kortste keren van een restaurantwaardige maaltijd.
Vergeet niet die fles Pinot Grigio te ontkurken en je avond zal onvergetelijk zijn
Methode
- Breng een pan ongezouten water aan de kook en voeg de linguine toe
- Maak ondertussen de rauwe dressing klaar: meng in een kom de olie, de fijngehakte knoflook en peterselie en de ansjovissaus
- Giet de pasta al dente af en giet deze in de kom met de saus, meng goed om hem op smaak te brengen en serveer
Gerelateerde producten
De Linguine van Pastificio Di Martino is de perfecte keuze voor alle liefhebbers van de Italiaanse keuken die op zoek zijn naar een product van hoge kwaliteit, volledig gemaakt met Italiaanse tarwe.
Di Martino Linguine wordt gemaakt met de beste ingrediënten, van de selectie van de granen tot de verwerking.