fbpx Skip to content

My Italian

Bemiddelingsbijdrage

 

Waarom een bemiddelingsbijdrage

Je betaalt alleen een bemiddelingsbijdrage als je iets verkoopt. De bemiddelingsbijdrage verschilt per (sub)categorie en bestaat uit een vast bedrag per verkocht product en een percentage van de verkoopprijs (incl. btw voor Nederlandse verkopers, exclusief btw voor niet-Nederlandse verkopers).

Tarieven per juni 2019:

Productcategorie

Vast (€)

Procentueel

Drank – Bier, Drankpakket, niet-alcoholische drank

Drank – Wijn, mousserende wijn, versterkte wijn

Drank – Sterke drank, whisky, premix drank, likeur

Drank – Koffie, thee

Voeding

1.00 

1.00 

1.00 

1.00 

1.00 

3%

5%

5%

6%

5%

Wat doen we voor je bemiddelingsbijdrage

Je persoonlijk te woord staan via onze partnerservice.

We helpen je graag om succesvoller te worden in samenwerking met My Italian. Als je vragen hebt geef je ons een belletje en we denken met je mee. 

speech-bubble
shopping

Onze winkel optimaliseren voor pc, laptop, tablet, mobiel en de toekomstige app.

Willen wij bij blijven en onze etalage up to date houden dan is het belangrijk dat hier tijd, aandacht, ruimte en budget voor is. 

Klanten een kwalitatieve webomgeving  kunnen garanderen

In deze tijd draait het om de customer expierence. Wij willen dat onze klanten zich onderdeel voelen van de Italiaanse beleving en onze authentieke producten.

ribbon
online-shop

Onze positie bij zoekmachines en prijsvergelijkers te verbeteren zodat meer klanten je producten sneller vinden.

Om optimale resultaten te behalen, is het belangrijk dat we goed vindbaar zijn in alle wel bekende zoekmachines en prijsvergelijkers.  

Kom je er niet uit?

Onze partnerspecialisten zitten dagelijks voor je klaar. Stuur ons een e-mail op zakelijkverkopen@myitalian.nl of bel ons op 06-123 64835  (lokaal tarief) als je vragen hebt over verkopen bij My Italian

Onze partnerservice is bereikbaar

Ma wo vrij van 09:00 tot 18:00
Di do 09:00 tot 20:00

Kom je er niet uit?

My Italian biedt de mogelijkheid voor Italiaanse foodprofessionals om hun producten te verkopen.

Wij bieden onze producten aan van hotel tot sportkantine en van restaurant tot cafetaria voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod.

De klant kan eenvoudig online bestellen en wij bezorgen tot in de keuken. 

Als online platvorm voor Italiaans eten verbinden wij de consument en de horeca met het mooiste aanbod van de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De meest exclusieve en authentieke food en non-food producten, vanuit Italie vindt u gebundeld in onze webshop. Staan jouw producten daar binnenkort ook tussen?

Op transparante en duurzame wijze brengen we de smaak van Italie naar de harten van de klant.

.

My Italian – De Italiaan van ons allemaal.

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.