fbpx Skip to content

My Italian

Verzenden

 

Verzenden met My Italian

Klanten kiezen vaker voor artikelen die snel leverbaar zijn én gunstig geprijsd.

Onderdeel van je verkoopprijs zijn de verzendkosten. Om jouw verkoopprijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden, helpt My Italian je graag voordelig te verzenden.

Wij bieden je namelijk korting* aan bij de aanschaf van pakketzegels van vier betrouwbare bezorgdiensten in Nederland en België.

Wat doen we voor je:

Verzendkosten

Op het moment dat je artikelen aanbiedt op My Italian (zie hieronder stap 2) geef je de verkoopprijs in, inclusief de verzendkosten en de verwachte bezorgtijd.

 

hand
stopwatch

Verzendtijd & Bestemming & Gewicht

De verzendkosten worden bepaald door het land van bestemming, de door jou gekozen bezorgtijd, het gewicht en de afmetingen van je pakket (inclusief verpakking).

Email & Verzenden

Zodra je van My Italian een e-mail hebt ontvangen dat er een koper is voor jouw artikel verzend je het artikel zo snel mogelijk (stap 4).

email
delivery

Verzenden

Je kunt kiezen uit:

  1. Je regelt de verzending zelf: print de pakbon, pakt het artikel in, verzendt het, bevestigt in het verkoopaccount en vult de Track & Trace code in;
  2. Je verzendt met een pakketzegel van bpost, DHL Parcel, DPD of PostNL via My Italian: bevestigt met een pakketzegel van één van de onderstaande 4 bezorgdiensten, print de pakbon en pakketzegel uit, pakt het artikel in en brengt het naar de bezorgdienst van je keuze. De kosten van de pakketzegel worden verrekend met de uitbetaling.

  3. Je besteedt de afhandeling van orders via My Italian uit door gebruik te maken van de dienst Logistiek via My Italian. Hierbij komt jouw assortiment in ons magazijn te liggen. De basis van deze dienst is dat jouw assortiment van dezelfde klantvoordelen profiteert als alle My Italian artikelen. Interesse? Kijk voor meer informatie op: www.myitalian.nl/logistiek. Let op: deze laatste optie is alleen beschikbaar voor zakelijke verkopers.

Bezorgdiensten

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijzen wij naar de specifieke pagina per bezorgdienst.

 

Le Morette - Serai Bianco - 12% - 2021
Gocciole – Cioccolato – 500gr
Mulino Bianco - Abbracci - 350g
Amaro Montenegro – 70cl
Mini Siciliaanse Cannoli | Mini Cannoli | Gluten vrij
Birra Ichnusa Non Filtrata- 5% - 24x 33CL
San Benedetto – The Pesca – 12 x 50cl
San Benedetto - Pesca - 24 x 330ml
Mulino Caputo “Semola”
Birra Menabrea Blonda- 24 x 33 CL

My Italian biedt de mogelijkheid voor Italiaanse foodprofessionals om hun producten te verkopen.

Wij bieden onze producten aan van hotel tot sportkantine en van restaurant tot cafetaria voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod.

De klant kan eenvoudig online bestellen en wij bezorgen tot in de keuken. 

Als online platvorm voor Italiaans eten verbinden wij de consument en de horeca met het mooiste aanbod van de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De meest exclusieve en authentieke food en non-food producten, vanuit Italie vindt u gebundeld in onze webshop. Staan jouw producten daar binnenkort ook tussen?

Op transparante en duurzame wijze brengen we de smaak van Italie naar de harten van de klant.

.

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.