fbpx Skip to content

My Italian

Onze service

 

Onze service

We helpen onze partners om nog meer te verkopen. We zetten daarvoor onze kennis en ervaring met e-commerce in om je te ondersteunen. My Italian biedt je handige services aan om jouw aanbod nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

We helpen je door te ontzorgen. Met diverse diensten en tools. Doe er je voordeel mee.

Wat doen we voor je:

Je persoonlijk te woord staan via onze partnerservice.

We staan dagelijks voor je klaar met een team van specialisten die je echt helpen van begin tot einde. Als partner op dit platform geloven we in een persoonlijke aanpak die werkt. Kom je ergens niet uit? Lukt het niet om een product op te voeren? Zijn er problemen met een verzending? Neem eenvoudig contact op.

speech-bubble
shopping

Onze winkel optimaliseren voor pc, laptop, tablet, mobiel en de toekomstige app.

Willen wij bij blijven en onze etalage up to date houden dan is het belangrijk dat hier tijd, aandacht, ruimte en budget voor is. 

Klanten een of kwalitatieve webomgeving te kunnen garanderen

In deze tijd draait het om de customer expierence. Wij willen dat onze klanten zich onderdeel voelen van de Italiaanse beleving en onze authentieke producten.

ribbon

Verzenden

Klanten kiezen vaker voor artikelen die snel leverbaar zijn én gunstig geprijsd. Onderdeel van je verkoopprijs zijn de verzendkosten. Om jouw verkoopprijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden, helpt My Italian je graag voordelig te verzenden. Wij bieden je namelijk korting* aan bij de aanschaf van pakketzegels van vier betrouwbare bezorgdiensten in Nederland en België.

Kom je er niet uit?

Onze partnerspecialisten zitten dagelijks voor je klaar. Stuur ons een e-mail op zakelijkverkopen@myitalian.nl of bel ons op 06 12 36 48 35 (lokaal tarief) als je vragen hebt over verkopen bij My Italian

Onze partnerservice is bereikbaar

Ma wo vrij van 09:00 tot 18:00
Di do 09:00 tot 20:00
Za 10:00 tot 16:00

Kom je er niet uit?

Het platform voor de Italiaanse food lover

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.