fbpx Skip to content

My Italian

EAN-Nummer

 

Waarom een EAN-Nummer

Voor het aanbieden van een product via My Italian heb je een geldig, geregistreerd EAN (European Article number) nodig. Dankzij dit unieke nummer kunnen we alle producten op My Italian van elkaar onderscheiden.

Een EAN (European Article Number), ook wel streepjescode genoemd, is een uniek 13-cijferig nummer dat aan een specifiek bestaand artikel is toegekend.

Als je de EAN-code niet weet, kun je deze vinden op het product zelf, bijvoorbeeld onder de streepjescode. Of vraag de code op bij de leverancier of producent of zoek het online op via:

 

http://gs1it.org/serve-codice-a-barre/ (Italie)
www.gs1.nl/ondersteuning/gs1-barcodes (Nederland)
www.gs1belu.org/nl/wat-is-gs1-barcodes (België)

Heb je een uniek product, dat je wilt verkopen via My Italian, maar heb je nog geen EAN-code? Dan kun je deze aanschaffen via:

http://gs1it.org/files/sharing/1463759788/349/quote-associative-generiche.pdf (Italie)
www.gs1.nl/support/barcode/tarieven-en-aanvragen.html (Nederland)
www.gs1belu.org/nl/tarieven (België)

Veel gestelde vragen

Kom je er niet uit?

Onze partnerspecialisten zitten dagelijks voor je klaar. Stuur ons een e-mail op zakelijkverkopen@myitalian.nl of bel ons op 06-11 33 13 73 (lokaal tarief) als je vragen hebt over verkopen bij My Italian

Onze partnerservice is bereikbaar

Ma wo vrij van 09:00 tot 18:00
Di do 09:00 tot 20:00
Za 10:00 tot 16:00

Kom je er niet uit?

My Italian biedt de mogelijkheid voor Italiaanse foodprofessionals om hun producten te verkopen.

Wij bieden onze producten aan van hotel tot sportkantine en van restaurant tot cafetaria voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod.

De klant kan eenvoudig online bestellen en wij bezorgen tot in de keuken. 

Als online platvorm voor Italiaans eten verbinden wij de consument en de horeca met het mooiste aanbod van de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De meest exclusieve en authentieke food en non-food producten, vanuit Italie vindt u gebundeld in onze webshop. Staan jouw producten daar binnenkort ook tussen?

Op transparante en duurzame wijze brengen we de smaak van Italie naar de harten van de klant.

.

Het platform voor de Italiaanse lifestyle

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.