fbpx Skip to content

Over ons

 

Hallo, leuk dat je meer wilt weten over ons. 

 

Laat ons je in het kort meenemen op onze reis. Waarom zijn we begonnen met My Italian. Wat doen we eigenijk. En wat betekend dit alles voor jouw.

Heb je nog vragen, neem contact op met ons wij horen graag van jel.

Praat met sales

Praat met sales

Geïnteresseerd in de producten van My Italian?
Pak gewoon de telefoon om te chatten met een lid van ons verkoopteam. +31 6 123 64 835

Neem contact op met de klantenservice

Neem contact op met de klantenservice

Soms heb je wat hulp van je vrienden nodig. Of een My Italian klantcontact specialist. Maak je geen zorgen … we zijn er voor je.

 

Mission statement "We creëren een vreugdevolle Italiaanse ervaring door onze klanten de beste authentieke Italiaanse producten aan hun deur te bieden".

Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes
My Italian _bakcground_logo

Onze missie

Wat is de missie van My Italian?

My Italian is opgericht in 2020 met als doel “De Italiaanse culinaire geschiedenis in de toekomst projecteren”. Om het allerbeste van het Italiaanse gastronomische erfgoed, een moderne markt te geven.

Een nieuwe manier om “Planet Italy” te introduceren bij een wereldwijd publiek, de perfecte manier om Italië te proeven terwijl je aan de keukentafel zit.

Laat My Italian je meenemen op een heerlijke gastronomische reis en herontdek de eenvoudige maar verfijnde smaken van het Italiaanse gastronomisch erfgoed.

Onze visie

Wat is de Visie van My Italian?

“To be Earth’s most Italian-centric company, where customers can find and discover anything they might want to buy online made in Italy.” Building on a decentralised ecosystem where everybody benefits. 

KLeine afbeelding van Italie ingekleurd met de kleuren van de vlag, groen, wit en rood.

Onze Kernwaarden


Authentiek Italiaanse producten

Wij zijn altijd opzoek naar de beste, lekkerste en unieke producten die Italie te bieden heeft.

Klantgerichtheid

Ons doel is om het meest klantgerichte bedrijf op aarde te zijn. Wij helpen one klanten met het kopen van Authentiek Italiaanse producten.

 

Continue optimalisatie

My Italian blijft leren. Elke klant, elke verzending, elke vraag. Helpt ons onze eigen bedrijfsprocessen, marketing, logistiek etc. beter in te richten. Om zo een nog betere service te kunnen bieden.

 

Cultuur van innovatie

Binnen My Italian wordt veel tijd gemaakt om te investeren in research and development. Hoe kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan de wereld van ons allemaal.

 • Jan 2020

  Start of My Italian

  My Italian Shop – Of mogen we het idee nog geen naam geven. 
  Laat mij mezelf voorstellen. Mijn naam is Sander oprichter van My Italian. Wat enorm leuk dat je meer wil weten over ons. Ik. zal in het kort ons verhaal met je delen. Wat is onze Visie & Missie. Welke kernwaarden hebben we. of welke muziek staat er op in de office. Dit soort vragen wordt. beantwoord op deze pagina. 

   
 • Jan 2020

  Het idee

  Het idee was iets doen met mijn passie voor Italie. Het idee was om ijskoffie machines te gaan importeren. Om te testen of er een markt in Nederland voor was hadden we een kleine stand op de Horecava 2019. Wij werden geplaatst in een hal vol Italiaanse trateurs. Je voelt hem al aankomen. Dit was het moment dat het idee werd geboren van My Italian Marketplace is geboren. Het idee om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden.

 • Jul 2019

  Eerste bestelling

  Het was een warme zomerdag en we zaten aan de rand van het zwembad in het mooie Italiaanse dorpje Cannobio. 

  De telefoon lag op een tafeltje en maken een ringelend kassa geluid. Op het scherm was een annouchement te zien met confettie. Onze aller eerste sale. Totaal niet verwacht aangezien we net begonnen waren met het bouwen van de website. En zoals je las dit deden vanuit Italie die maand.

 • Aug 2019

  Pizza festival

  De aller eerste keer dat wij meededen met een evenement. Het kan bijna geen betere naam hebben. Het “Pizza festival” in Amsterdam, wie houdt er nou niet van pizza.

  Wij waren aanwezig om de caffé, cappucino’s of latte’s te serveren in combinatie met onze heerlijke schalen vol dolci’s. Vers gemaakt door de Italiaanse bakker. 

 • Jan 2020

  Het verhaal achter ons logo

  Het logo van My Italian verteld een kort verhaal.

  Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

  De letters zijn sierlijk en elegant. Rechts onderin is een kop koffie te zien. We ontmoeten elkaar en drinken graag een kopje koffie met je om je te leren kennen.

  In de grote koffie cup is een gondola uit Venetië te zien, die rondvaart. En klaar is om je mee op reis te nemen door Italie. (Deze vertegenwoordigd het noorden van Italie.)

  Op de achtergrond aan zie je de Etna. De active vulkaan. van Italië. Met de stoom van de koffie. Het zuiden van het land. 

  Links staan de grachtenhuizen van Amsterdam. De brug verbind de tweegedeelten met elkaar. Aan de horizon is een koffieboon die opkomt als de zon.  Let’s shine and connect!

 • jan 2020

  Op zoek naar partners

  Nu de eerste stappen waren gezet. Het bouwen van een basic website en het concept vertaald, waren wij klaar om opzoek te gaan naar partners. 

  Op dezelfde beurs waar het idee geboren was zijn wij een jaar later opzoek gegaan naar mensen die gepassioneerd waren over hun producten en ons meenamen in hun verhalen.

  Geselecteerd op een glimlach en een goed gesprek zijn wij met verschillende partijen om tafel komen te zitten.

 • Feb 2020

  Terug naar de teken tafel

  Een tijd die weinig mensen als realiteit beschouwde. De hele maatschappij werd een halt toegeroepen met alle gevolgen van dien. 
  Bij My Italian zijn wij terug naar de tekentafel gegaan om een nieuwe waarde propositie te ontwikkelen. 

  Met als resultaat niet alleen een webshop zijn voor ons zelf. Maar juist elkaar lokaal ondersteunen door My Italian neer te zetten als Online platform.  Een marketplace voor producten uit Italië. En niet zozeer alleen via de horeca maar rechtstreeks de consument te gaan verwennen met al het heerlijks wat Italië te bieden heeft, 

 • Mei 2020

  Begin van de Marketplace

  Na in de eerste maanden veel tijd te hebben geïnvesteerd in het bouwen van de relaties en het selecteren van ons eerste assortiment. Zijn wij enorm blij om te de eerste samenwerking op de website terug te zien.. De eerste stappen zijn gezet in het worden van een experience georiënteerde marketplace.

 • Jun 2020

  Verwelkomen van nieuwe wijnhuizen

  Super blij met het nieuws dat wij een samenwerking hebben weten te realiseren met de wijnhuizen van Castelforte en Le Morette. Deze wijnen komen uit de regio van Veneto en dragen alle het D.O.C. keurkmerk. 
  Door mij persoonlijk gewoon geselecteerd op de heerlijke smaken. Een wijntje voor iedere gelegenheid. 

 • Okt 2020

  Exclusieve samenwerking met Food Arte

  De Food Arte gallery van Italie aan boord bij My Italian. Wij willen je graag voorstellen aan Antonio Massimo de oprichter van Food Arte. Food Arte verzameld de vergeten smaken uit Italie en brengt ze in unieke verpakking richting jouw en mij. Proef het gastronomisch erfgoed van Italie. 

 • Feb 2021

  Branding met de UvA

  Om een frisse wind door My Italian heen te laten gaan hebben wij hulp ontvangen van de UvA. Met als hoofd vraag, “Hoe worden wij een brand”. Een erg leerzame periode met veel verbeterpunten.

 • Mrt 2021

  Accepteren crypto betalingen

  Als e-commerce bedrijf passen wij ons continue aan. Een van de laatste innovatieve implementaties is de mogelijkheid om bet crypto valuta af te rekenen. Dit doen wij in samenwerking met Coinbase. We accepteren Bitcoin, Ethereum en verschillende Alt coins. Heb je een munt die wij niet ondersteunen? Via coinbase kan je deze moeiteloos omzetten.

 • Apr 2021

  Begin van de Discord Community

  Om onze Marketplace ( My Italian – de Italiaan van ons allemaal ) een stem te geven hebben wij besloten om een community op te richten. Dit is een plek waar het nieuws van My Italian wordt gedeeld en waar mensen suggesties kunnen achter laten. Of een ticket aanmaken als ze een vraag hebben. 

De muziek in de office Benieuwd welke muziek wij draaien in de office?

Spotify


Playlist: 

1. My Italian – Lounge

2. My Italian – Classico

3. My Italian – Dalila

Word lid van onze community Meedenken met My Italian?

Discord Server


Als eerste op de hoogte van nieuwe acties & producten.

Meedenken met hoe My italian vorm krijgt

Nieuwe waardevolle contacten opdoen

Producten en partners aandragen die je graag wil zien binnen My Italian

Hoe werkt het?


Heel simpel

1. Druk op connect rechts onderin op de afbeelding.

2. Lees de regels en accepteer ze om toegang te krijgen tot de server.

3. Stel je vraag en denk mee in de rooms. Spam de chatbot of deel je enthausiasme.

Alle onderwerpen op een rij! Als je even zelf wil kijken

Retouren & Annuleren

 

Garantie

Account & Voorwaarden

 

Retourvoorwaarden

Wat wel en niet retour mag, retourtermijn en kosten

 

Kom je er niet uit?

 
een lieve robot, met ligt gele ogen en grijs uiterlijk met een antenne op een blauwe achtergrond

Vraag het onze chatbot, die weet (bijna) alles.

> Chat met Botto

 
We gaan voor je opzoek naar de juiste medewerker.

We gaan voor je opzoek naar de juiste medewerker.

> Bel of  Mail

Zo geregeld betalen, retoureneren, pakketjes volgen en meer.

Zo geregeld betalen, retoureneren, pakketjes volgen en meer.

> Naar je account

 

Het platform voor Authentiek Italiaanse producten

 

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.