fbpx

My Italian

Onze service

 

Onze service

We helpen onze partners om nog meer te verkopen. We zetten daarvoor onze kennis en ervaring met e-commerce in om je te ondersteunen. My Italian biedt je handige services aan om jouw aanbod nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

We helpen je door te ontzorgen. Met diverse diensten en tools. Doe er je voordeel mee.

Wat doen we voor je:

Je persoonlijk te woord staan via onze partnerservice.

We staan dagelijks voor je klaar met een team van specialisten die je echt helpen van begin tot einde. Als partner op dit platform geloven we in een persoonlijke aanpak die werkt. Kom je ergens niet uit? Lukt het niet om een product op te voeren? Zijn er problemen met een verzending? Neem eenvoudig contact op.

speech-bubble
shopping

Onze winkel optimaliseren voor pc, laptop, tablet, mobiel en de toekomstige app.

Willen wij bij blijven en onze etalage up to date houden dan is het belangrijk dat hier tijd, aandacht, ruimte en budget voor is. 

Klanten een of kwalitatieve webomgeving te kunnen garanderen

In deze tijd draait het om de customer expierence. Wij willen dat onze klanten zich onderdeel voelen van de Italiaanse beleving en onze authentieke producten.

ribbon
delivery

Verzenden

Klanten kiezen vaker voor artikelen die snel leverbaar zijn én gunstig geprijsd. Onderdeel van je verkoopprijs zijn de verzendkosten. Om jouw verkoopprijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden, helpt My Italian je graag voordelig te verzenden. Wij bieden je namelijk korting* aan bij de aanschaf van pakketzegels van vier betrouwbare bezorgdiensten in Nederland en België.

Kom je er niet uit?

Onze partnerspecialisten zitten dagelijks voor je klaar. Stuur ons een e-mail op zakelijkverkopen@myitalian.nl of bel ons op 06-11 33 13 73 (lokaal tarief) als je vragen hebt over verkopen bij My Italian

Onze partnerservice is bereikbaar

Ma wo vrij van 09:00 tot 18:00
Di do 09:00 tot 20:00
Za 10:00 tot 16:00

Kom je er niet uit?

My Italian biedt de mogelijkheid voor Italiaanse foodprofessionals om hun producten te verkopen.

Wij bieden onze producten aan van hotel tot sportkantine en van restaurant tot cafetaria voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod.

De klant kan eenvoudig online bestellen en wij bezorgen tot in de keuken. 

Als online platvorm voor Italiaans eten verbinden wij de consument en de horeca met het mooiste aanbod van de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De meest exclusieve en authentieke food en non-food producten, vanuit Italie vindt u gebundeld in onze webshop. Staan jouw producten daar binnenkort ook tussen?

Op transparante en duurzame wijze brengen we de smaak van Italie naar de harten van de klant.

.

Het platform voor de Italiaanse foodprofessional

  • bier perroni
  • Orange_san pellegrino
  • Screenshot_2019-05-16 Qualità per noi è - Birra Peroni s r l(1)

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.