fbpx Skip to content

Offerteaanvraagformulier My Italian

Grote bestelling, grote korting


Heb je een grote bestelling? Als je vanaf 5.000 euro aan producten bestelt (waarvan minimaal 10 stuks van hetzelfde artikel), dan zit het er dik in dat we een mooie korting voor je kunnen regelen. Dit gaat als volgt:

Vul hieronder de gevraagde gegevens in
2 Je ontvangt binnen een werkdag een reactie
3 Accordeer de offerte
4 Geef je aanvullende gegevens door t.b.v. de facturatie, bijvoorbeeld een PO-nummer
5 In de meeste gevallen kan je betalen op rekening. We voeren dan een kredietwaardigheidscheck uit.
 

Ik wil een vrijblijvende offerte voor:

Handig om te weten


*We streven ernaar om alle artikelen in één keer af te leveren. Het kan echter voorkomen dat de bestelling in meerdere leveringen wordt bezorgd.

*De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd. Het is niet mogelijk om een bulkbestelling apart in te laten pakken.

*Wanneer de bestelling meerdere exemplaren van één artikel bevat, kunnen wij de levertijd niet garanderen.

*De aangegeven levertijd op de website geldt bij bestelling van één exemplaar. Vraag voor meer informatie over de levertijd vrijblijvend een offerte aan.

*De korting is niet geldig op assortiment van externe verkopers.

*Wanneer de gewenste artikelen binnen een actie op de website vallen, wordt automatisch de meest gunstige korting verleend.

*De korting wordt berekend per titel, het totaalaantal telt hierbij niet mee.

*Aan de bovenstaande kortingsrichtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.