fbpx
Close
Skip to content
Marzadro _Negroni _Geschenksdoos

De Negroni is een populaire Italiaanse cocktail, gemaakt van deels gin, deels vermouth rosso en deels Campari, gegarneerd met sinaasappelschil. Het wordt beschouwd als een aperitief. 

Een traditioneel gemaakte Negroni wordt geroerd, niet geschud, en op ijs gebouwd in een ouderwets of gesteend glas en gegarneerd met een schijfje sinaasappel.

birra-moretti-ipa-ambientata_mobile

Pale Ale Italiaans

De Birra Moretti IPA  (Italiaanse pale ale), evenwichtig van smaak en koud gehopt om de aroma’s te versterken. Het bier heeft een gouden kleur met amberreflecties, gekenmerkt door een natuurlijke troebelheid. Het bier is ongefilterd.

drie flesjes iced tea van het merk " santa vittoria" links een ligt groene tea, in het midden een orangje pesca tea en recht een geel flesje lemon ice tea. De achtergrond is wit.

DE ICE TEA VAN SANTA VITTORIA

Een heerlijke infusie van echte ice thee, voor een perfecte balans.

De dorstlesser voor deze zomer.

een bord waat twee cannoli's op zijn neergelegd. De foto is zwart/wit

Cannoli

Siciliaanse Cannoli, is een van de bekendste specialiteiten van de Siciliaanse bakkerij.

Het bestaat uit een wafel van gefrituurd deeg en een vulling gemaakt met ricotta. Verkrijgbaar in verschillende smaken.

Vanaf zes stuks 

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

Tassoni - New Arrival www.myitalian.nl

Tassoni Cedrata

Een niet-alcoholische mousserende drank. Zoet maar met een vleugje zuurheid. 

Pan di Stelle
Il Biscotti

Pan di Stelle di Biscotto zijn gemaakt met verse Italiaanse melk, en de onmiskenbare delicatesse van cacao en hazelnoot. Het pleziertje van de sterren! Ontbijt om van te blijven dromen.

Pan di Stelle - ingredienten
Logo van "Pan di Stelle" Sierlijke letters met de tekst" pan di stelle" Daaronde een de mulinio molen met rechtsboven zeven sterren in verschillende grote
Pak koekjes van de brand. "Pan di Stelle" type "Il biscotto"

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2021 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.