fbpx Skip to content

My Italian Magazine

Ontdek Italië 

My Italian Verhalen

Laat je meenemen in de wereld van My Italian. Een reis die plaatsvind langs authentieke steden en opzoek naar het culinaire erfgoed van Italië. 

Hoe wordt jij een klein beetje Italiaans of wat zijn de nieuwst producten en hun verhalen.

Cultuur

De Italiaanse cultuur is doordrenkt van kunst, familie, architectuur, muziek en eten. De thuisbasis van het Romeinse rijk en een belangrijk centrum van de Renaissance, de cultuur op het Italiaanse schiereiland bloeit al eeuwenlang

Travel

My Italian Travel, een plek voor het ontdekken en plannen van reizen voor niet-toeristen, maar Italie fans. Ervaar de lifestyle van Italie, gebruik onze community om de plaatsen op te sporen die iedereen wil zien, voordat iemand er is geweest.

HOW TO

Authentiek Italiaans. Onze nieuwste producten en speciale aanbiedingen.

Lees meer

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.