fbpx

Trucillo Koffie bonen

We are our coffee

Trucillo

Koffie van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Koffie met een verhaal. 

– Trucillo – 

Trucillo 

Een familiebedrijf met een mooi verhaal. Het verhaal van Trucillo begint in 1950. Cesare Trucillo, reisde door Napols en ontdekt de rauwe koffie-ladingen. Die werden geïntroduceerd door de importeurs en handelaren van die tijd. Dit was het begin van de samenwerking.

Een diepe passie voor koffie die na verloop van tijd, door de betrokkenheid zal veranderen in een grote familietraditie in Salerno.

Je kunt de koffiecultuur in het bedrijf ademen en daarbuiten leven, dankzij het gekwalificeerde werk van het hele Trucillo-team. Het doel is om de wensen van de klanten te vertalen in koffie.

Italiaanse koffie bonen van Trucillo

Wat is jouw favoriet?

Trucillo Koffie Mix Bar

De Espresso Mix Bar is een blend, gemaakt van de beste oorsprong van Arabica- en Robusta-koffie, geselecteerd voor de wereld van de espressokoffie.

Koffie met delicate aromatische kenmerken wordt vermengd met rijkere en sterkere koffie, waardoor de perfecte espresso wordt gecreëerd.

De Trucillo Bar kenmerkt zich door zijn hazelbruine kleur, een unieke en compacte crème die zorgen voor een volle en krachtige smaak.

Het is een uitgebalanceerde mix met een aangenaam en persistent einde.

The fine taste of our tradition.

Trucillo Koffie Deca Bar

Trucillo deca bar  is een mix van Arabica en Robusta-koffie, geselecteerd om een volle, evenwichtige en omhelzende koffie te krijgen.

Deze koffie heeft een vastberaden karakter en een rijke smaak die de espresso-persoonlijkheid en rondheid verhoogt.

Een compacte, hazelnootbruine textuur en een fluweelachtige body in de beker. De aromatische tonen van specerijen, zoals gedroogd fruit en chocolade zorgen voor een onmiskenbare smaak.

Voor degenen die houden van een sterke en romige espresso, volgens de echte Italiaanse traditie.

My Italian - Trucillo - Espresso - Deca Bar
My Italian - Trucillo - Espresso - 100% Arabica

Trucillo koffie 100% Arabica

De gecertificeerde Italiaanse espresso-melange bestaat uit verschillende kwaliteiten Arabica en Robusta, afkomstig uit de best producerende gebieden.

De mix van koffiebonen, gekwalificeerd en gecertificeerd voor zijn uitstekende organoleptische en sensorische eigenschappen, het verbazingwekkende aroma.

A sublime discovery, a pleasure hitting all the senses.

Trucillo Koffie Special Bar

Espresso Moka is een melange gemaakt van aromatische Arabica en volle Robusta-koffie, bestudeerd voor mensen die houden van een sterke en vastberaden koffie. Het is een unieke espresso, gekenmerkt door een intens parfum.

Van donkere chocolade en mooie kruidige tonen.
Het valt op door de room persistentie en de compacte textuur. Een krachtige koffie, met een rijke en sterke smaak.

The pleasure of a great espresso.

My Italian - Trucillo - Espresso - Bio bar

Trucillo koffie Bio Bar

De kostbare Arabica-koffie uit de biologische landbouw, bedoeld om de natuurlijke omstandigheden van het ecosysteem te behouden.

Deze koffie heeft de meest intense aromatische fijnheid. De smaak is evenwichtig, fris en natuurlijk, met delicate tonen van bloemen en fruit. Een ervaring van absoluut plezier.

Love for a good cup of coffee. Respect for the environment. Respect for life.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.