fbpx Skip to content

Castalforte

Opzoek naar heerlijke Italiaanse wijn? Casalforte is de premiumlijn van Cantine Riondo Winery en vertegenwoordigt de beste interpretatie van de wijnbouwtraditie van het grondgebied waartoe het behoort.

Castelforte Rosso

De lijn omvat DOC- en rassenwijnen uit de regio Veneto, elegante en volle wijnen die perfect passen bij de meest complexe en verfijnde gerechten uit de Italiaanse en internationale keuken. 

Castalforte Bianco

De naam is een eerbetoon aan de typische ‘casali’ (boerderijen) die te vinden zijn op veel landgoederen van de wijnbouwpartners, die hun land al talloze generaties vakkundig onderhouden met de ‘standvastigheid’ van geest en passie die hen altijd heeft onderscheiden.

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

Le Morette

Het land, de wijn en de voortreffelijkheid

De boerderij Morette – Valerio Zenato is tegenwoordig een van de meest dynamische productiegebieden van Lugana DOC. 

Le morette

Het hoofdkantoor is gevestigd in San Benedetto di Lugana, in de dunne gordel die de zuidelijke oever van het Gardameer en het Frassino-meer scheidt, een belangrijke naturalistische site en natuurreservaat.

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

I Muri

De wijnen dragen de naam “I Muri”, wat verwijst naar de muren rond de wijngaarden, gebouwd van de stenen die zijn gekapt om de wijnstokken te planten. Op het label staat een hagedis, inheems in de wijngaarden, die getuigt van de schone, natuurlijke landbouw van het land

De wijnen zijn inheemse rassen, Primitivo en Negoramaro, zeer voedselvriendelijk en geweldige representaties van de regio.

Santero 958

Santero ontwikkelt met zorg elke fase: van de druivenoogst tot de bottelings.

Dit in wijnkelder waar innovatie en technologie samenkomen om producten met een modern uiterlijk te maken, maar ouderdom tot leven te brengen.  Passie voor het product

Casa Burti Flûte Dolce is een zoete mousserende wijn met aangename tonen van abrikoos en perzik. 

Zijn zoetheid en doorzettingsvermogen maken het perfect met taarten en gebak.

Vistini – Friulano DOP  

WIJNEN

Handgepulkte druiven worden gebruikt voor het maken van deze heerlijke Vistini wijn.

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

De Riondo pink I.G.T. spago is een van de grote prijswinnaars van het Riondo wijnhuis en is een heerlijk frisse prosecco die het hele jaar door te drinken is.

Dilé

Dilé is een reeks wijnen die zijn sporen achterlaat, of een “afdruk” als je de letterlijke vertaling uit het Piemontese dialect.

Een diepgaande en identificerende eigenschap die voortkomt uit de unieke combinatie van wijngaard, druiven en wijnbereidingsproces.

iSpritz is geïnspireerd op het beroemde aperitief uit Veneto, geserveerd in de beste bars van Italië.

 Serveer koud met drie ijsblokjes en een schijfje sinaasappel.

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.