fbpx

My Italian Wijnen

Ben je op zoek naar Italiaanse wijnen van top kwaliteit?  Wij hebben we een uniek assortiment aan premium wijnen. Ontdek de smaken van Italie aan de hand van de Italiaanse wijnen en laat je verrassen door de exclusieve diverse wijnen die wij voor u geselecteerd hebben.

Legacy of luxury

Exclusieve Italiaanse wijnen vindt u bij My Italian. Waan u in Italië, al wijndrinkend tussen schaduwrijke cipressen en geurende citrusbomen, en bekijk het exclusieve Italiaanse aanbod aan wijnen.

My Italian - italiaaanse wijn - rode wijn - Nebbilo d'Alba 2015 DOC horizontaal-
Italiaanse wijnen

La dolce vita

La dolce vita, oftewel het zoete leven is in Italië niet moeilijk te vinden. Met zijn pasta’s, dolci’s en vele bijzondere wijnen is het land op culinair gebied gezegend in overvloed.

Met een eigen wijngod en een filosoof die de Italiaanse wijnbouwgrond beschreef als de meest gezegende van alle, kent Italië een lange geschiedenis als het op wijnbouw aankomt.

My Italian - Moscato D'Asti D.O.C.G. Fiore d'Autonno
My Italian - Barbera d”Asti – “La Rossa” 2017 DOCG.png
My Italian - Barolo – 2015 DOCG
My Italian - Prosecco extra dry

Wijn proeverij

Unieke barolo wijnen uit Piemonte, zeer verfijnde Brunello wijnen uit Toscane of volle amarone wijnen uit de Veneto of een heerlijke prosecco.

Weet u niet wat u moet kiezen kom langs bij een van onze wijntastingsen en ontdek de heerlijke smaken van Italie.

Italiaanse wijnen
Italiaanse wijnen

Wijn Variatie in Italië

Van de glooiende wijngaarden die men vindt in het heuvelrijke en wat koelere Toscane in het noorden van Italië ‒ waar de vele chianti-flessen in donkere wijnkelders liggen te wachten tot ze door liefhebbers geopend kunnen worden ‒

Tot de kleurige wijnstronken die de Sicilianen al eeuwenlang met veel liefde en succes aanplanten onder aan de voet van de vulkaan Erna in de zinderende Zuid-Italiaanse zon ‒ en waar de gambero rosso op de terrassen op het eiland rijkelijk vloeit en geschonken wordt.

My Italian - Rode wijnen - Barlo -Aresca Rossa -Aresca Nizza

Contact us to order

Bekijk ons huidige aanbodaan exclusieve Italiaanse wijnen die wij u momenteel kunnen aanbieden, maak uw keuze, bestel en geniet van elke slok en van de verfijnde geur van een van deze exclusieve Italiaanse wijnen!

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.