fbpx Skip to content

Italiaanse frisdranken

Ben jij opzoek naar heerlijke Italiaanse frisdranken?

Ontdek de lijn van Tassoni, van de klassiek Cedrata tot de compleet nieuwe BIO lijn. 

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

Tassoni Cedrata

Een niet-alcoholische mousserende drank. Zoet maar met een vleugje zuurheid. 

Pescamara Tassoni : deze frisdrank is geïnspireerd op het recept van een traditioneel Piemontese dessert. 

Een mengeling van smaak, passie en traditie.

Tassoni Mirto di Fior met zijn typische smaak van mirte-bessen, wordt versterkt door een aroma dat uit de toppen van de bloeiende plant wordt gehaald.

Water en natuurlijke aroma’s van bessen en bloeiende toppen van mirte vormen de basis van deze Italiaanse frisdrank. 


Het is een sprankelende frisdrank met extract van vlierbessenbloesem. 

De kleine bloemen worden in water geëxtraheerd om een ​​infusie te verkrijgen met een bloemig en fruitig aroma dat doet denken aan muskaat. 

Citroenen uit Sicilië . Deze heerlijke citroenen worden met de hand geplukt. En verwerkt om zoete citrustonen te leveren die trouw zijn aan de Italiaanse traditie. Een echte dorstlesser.

200 ml | Limonata | 4 stuks per cluster

 


Santa Vittoria Aranciata. Gemaakt met Sinaasappelen uit de regio Calabrië. De sinsaasappelen worden met de hand geplukt en verwerkt om zoete citrustonen te leveren die trouw zijn aan de Italiaanse traditie.

200 ml | Aranciata | 4 stuks per cluster

Santa Vittoria Aranciata Rossa. Gemaakt met Bloedsinaasappelen uit Sicilië. Deze bloedsinaasappelen worden met de hand geoogst om een ​​levendige en heerlijke smaak te produceren.

200 ml | Aranciata Rossa | 4 stuks per cluster

 
 


Santa Vittoria Chinotto. Gemaakt met de essentie van Chinotto. Een kleine citrusvrucht van de Myrtle Leaved Orange Tree. De Chinotto levert een bitterzoete smaak die al generaties lang geliefd is bij Italianen.

200 ml | Chinotto | 4 stuks per cluster

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.