Sinds 1912 is Ichnusa een synoniem voor Sardinië. De concrete uitdrukking van het land en het karakter van de mensen die daar wonen.
De smaak van dit Italiaanse bier is de weerspiegeling van de Sardische ziel, een perfecte synthese van instinct en passie.
Ontdek de smaak van Sadinië!
Ichnusa Non Filtrata is ontstaan uit de passie van Mastri birrai di Assemini, een vol bier gemaakt met pure gerstemout.
Omdat het niet wordt gefilterd, ziet het er aangenaam versluierd uit dankzij de resterende zwevende gisten.
Birra Moretti is een ambachtelijk gemaakt Italiaanse kwaliteits bier dat sinds 1859 nagenoeg onveranderd is gebleven.
Voor het maken van Birra Moretti worden alleen de beste grondstoffen gebruikt, zoals een speciale blend van hoogwaardige hop die het een unieke, uitgebalanceerde bittere smaak geeft. en geur.
De Moretti familie
Wat is jouw ideale ontbijt combinatie? Benieuwd hoe je ze kan combineren? Lees snel verder en ontdek alle verschillende smaken.
Passion
Taste
Style
Italian Excellence!
Le Regionale
TOSCANA: Granen zijn een van de grondstoffen voor bier. De uitdaging voor onze meesterbrouwers was om Birra Moretti in Toscane een sterk en gedefinieerd ‘massief’ karakter te geven.
SICILIANA: Typisch voor Sicilië is de bloem van citrusvruchten. Dus dit bier heeft een zachte, matig bittere smaak rijk aan aangename bloemengeuren.
Arte in Lattina
“THE UNMISTAKABLE SYMBOL OF ITALIAN EXCELLENCE.”
Menabrea is de oudste continu producerende brouwerij in Italië. Al meer dan 150 jaar brouwt het gezin hun opmerkelijke bier met hun eigen recept en slechts vijf eenvoudige ingrediënten: water, gerst, hop, gist en biermaïs.
Menabrea is zacht gerijpt in de perfecte temperatuur van onze grotkelders voor een vleugje superieure helderheid.
Dit 4,8% ABV bleke pils is goed uitgebalanceerd tussen citrus, bittere tonen en bloemige, fruitige ondertonen voor een consistente en verfijnde smaak.