fbpxSkip to content
Flesje bier van het merk "ichnusa" van het type " anima sarda" Het flesje is bruin met een wit etiket met de valg van sardinie. Een rode streep in het midden vertivaal en de tekst Ichnusa anima sarda. In de hoeken staan moorkoppen afgebeeld.

Sinds 1912 is Ichnusa een synoniem voor Sardinië. De concrete uitdrukking van het land en het karakter van de mensen die daar wonen.

De smaak van dit Italiaanse bier is de weerspiegeling van de Sardische ziel, een perfecte synthese van instinct en passie.

Ontdek de smaak van Sadinië!

Fles bier van het merk "Ichnusa" In het midden van een houten tafel. Links liggen granen en recht ligt een lepel gevuld met hop

Ichnusa Non Filtrata is ontstaan ​​uit de passie van Mastri birrai di Assemini, een vol bier gemaakt met pure gerstemout.

Omdat het niet wordt gefilterd, ziet het er aangenaam versluierd uit dankzij de resterende zwevende gisten.

In the middel you see the glass beer and the bottle of "birra moretti"next to it. In the background there is a hill with a village on it. between the beer and the village there are grane fields

Birra Moretti is een ambachtelijk gemaakt Italiaanse kwaliteits bier dat sinds 1859 nagenoeg onveranderd is gebleven.

Voor het maken van Birra Moretti worden alleen de beste grondstoffen gebruikt, zoals een speciale blend van hoogwaardige hop die het een unieke, uitgebalanceerde bittere smaak geeft. en geur.

Fles bier van "birra moretti - IPA" met paars etiket en een donker glas. Het logo van moretti in het midden en de tekst "IPA" eronder

Italian Pal Ale

My Italian presenteert – De Birra Moretti IPA

Ben jij ook een fan van IPA? Ondek de smaak van Moretti gemaakt met 3 hopsoorten.

Passion
Taste
Style

Italian Excellence!

Le Regionale

TOSCANA: Granen zijn een van de grondstoffen voor bier. De uitdaging voor onze meesterbrouwers was om Birra Moretti in Toscane een sterk en gedefinieerd ‘massief’ karakter te geven.

SICILIANA: Typisch voor Sicilië  is de bloem van citrusvruchten. Dus dit bier heeft een zachte, matig bittere smaak rijk aan aangename bloemengeuren.

My Italian - Peroni classic bier

Peroni

Classica

Het uiterlijk van de nieuwe Peroni-fles is gewijd aan bars en restaurants met een verfijnde stijl om op een sterke en onderscheidende manier de authentieke smaak en de kwaliteit te communiceren die Peroni sinds 1846 onderscheidt.

Del Doge

Bier gebrouwen met bron water uit Venetie.

Ontdek de verschillende smaken van Birra Del Doge. Wat wordt jouw favoriet?

Italiaans bier - My Italian - Menabrea Art in Latina

Arte in Lattina

“THE UNMISTAKABLE SYMBOL OF ITALIAN EXCELLENCE.”

Menabrea is de oudste continu producerende brouwerij in Italië. Al meer dan 150 jaar brouwt het gezin hun opmerkelijke bier met hun eigen recept en slechts vijf eenvoudige ingrediënten: water, gerst, hop, gist en biermaïs.

Menabrea is zacht gerijpt in de perfecte temperatuur van onze grotkelders voor een vleugje superieure helderheid.

Dit 4,8% ABV bleke pils is goed uitgebalanceerd tussen citrus, bittere tonen en bloemige, fruitige ondertonen voor een consistente en verfijnde smaak.

Glas of menabrea bear with the bottle next to it
My italian_Italiaanse-bieren_Birra-Flea_Margherita_Weiss_330ml

Italiaanse ambachtelijke bieren

Aperitief in de woonkamer?
Romantisch dineren in de keuken?
Of na het diner op de veranda?

Wat jouw plannen ook zijn, Birra Flea heeft de oplossing die bij je past . 

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2021 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.