fbpx

My Italian

Ijskoffie machine

IJskoffie machine nodig voor de horeca?

Ijskoffie machine

Voor de beste kwaliteit van Italiaanse ijskoffie. Op simpele wijze gemaakt. De nieuwste technologie

– S.P.M.-

De ijskoffie machine voor de horeca

De ijskoffie machine voor de horeca

 

Op zoek naar de beste ijskoffie machine voor jouw horeca lokatie? Bekijk de nieuwe versies van de NINA-productlijn. Deze machines bieden je de mogelijkheid om het hele jaar door je producten aan te passen aan het type klanten dat je hebt. 

Ideaal voor bars, restaurants, hotels, cafetaria’s, sportkantine, beachclubs en cateringbedrijven. Serveer de heerlijke desserts en gekoelde specialiteiten, De uitstekende kwaliteit en prijsverhouding word met de inhoud van Coffee cream Italia een fantastisch eindproduct. 

Bij My Italian zorgen wij dat je Italiaanse delicatessen kan serveren in een hand omdraai. Laat je klanten de smaak van Italië beleven met de Italiaanse ijskoffie, cream of ijs. 

Naar welk model ben je op zoek?

capacita_2litri (1)

2 Liter tank

acquisti_impulso (1)

Hoge roi

contenitore_estraibile
dimensioni-ridotte

Compact formaat

facile_da_pulire

Onderhouds vriendelijk

look_moderno

Design

s-p-m-nina-1-italian-cold-beverage-dispenser-1

Model - Nina 1

De ijskoffie machine de Nina, eindelijk! Ideaal voor operators die weinig ruimte beschikbaar hebben en
kleine verkoopvolumes, Nina is ook perfect voor gebruik buiten het seizoen, wanneer de vraag naar bevroren producten laag is.

Met Nina kunt u uw omzet verhogen en toegang krijgen naar nieuwe marktsegmenten. Eenvoudig in gebruik, zeer aantrekkelijk en exclusief, Nina is uniek geregistreerd model en must-have voor elke horeca ondernemer.

Een kleine, lichte uitrusting,met een speciaal brandwerend kunststof frame, stalen zijpanelen. De kom van slechts 2 liter zorgt voor een frequentere vernieuwing van het product dat erin zit. Dit zorgt weer voor een hogere versheid. Nina is een klein designartikel, de ideale ijskoffie machine

Model - Nina 2

De Nina 2 is de ideale machine voor ijskoffie, cream en ijs. Het distribueren van koude producten gemakkelijker gemaakt. Speciaal ontwikkeld voor de Horeca. Je kiest zelf de combinaties van smaken en producten. Coffee, yogurt, tiramisu of scorpino. Bekijk het assortiment delicatessen van coffee cream italia voor meer informatie

De machine is een minidispenser die het hele jaar door koude crèmes en sorbets aanbiedt. De kom van 2 liter vermijdt verspilling en verhoogt inkomsten! Ideaal voor de horeca. Op deze manier biedt je een breed scala aan keuzes aan voor de klant.

De tanks hebben een capaciteit van 2 liter, om afval te beperken en hoog te leveren productkwaliteit. Ze functioneren onafhankelijk van elkaar. Het LED-verlichte toetsenpaneel aan de voorkant kan worden gebruikt om de temperatuur en de ontdooimodus in te stellen.

ijskoffie machine model 2
IJskoffie machine nina 3

Nina 3

De Nina 3 is ideaal voor hotels, restaurants, bars waar een grotere volume van koude dranken word aangeboden. Hij is voorzien van een schitterende design en geoptimaliseerd om een zo hoog mogelijk redement te genereren. 

De tanks hebben een capaciteit van 2 liter, om afval te beperken en een hoge productkwaliteit te leveren. Ze functioneren onafhankelijk van elkaar. Het LED-verlichte toetsenpaneel aan de voorkant kan worden gebruikt om de temperatuur en de ontdooimodus in te stellen.

Model - Nina GT touch

De GT Touch is het multitasking-model van het assortiment. Deze machine maakt ijs, Frozen Yogurt, ijskoffie, sorbet of Slush. Dankzij het mooie design is het een blikvanger voor in de horeca. Als je op zoek bent naar maximale flexibiliteit, dan is de GT touch iets voor jou. De machine steld je instaat om het meest geschikte product te leveren op basis van de dag, het seizoen of het type klant.

De standaard I-TANK ™ -technologie maakt het mogelijk om ijsaccumulatie op de buitenmuren van de kom te voorkomen. De tanks hebben een capaciteit van 2 liter, om afval te beperken en hoog te leveren productkwaliteit. Ze functioneren onafhankelijk van elkaar.

Het LED-verlichte toetsenpaneel aan de voorkant kan worden gebruikt om de temperatuur en de ontdooimodus in te stellen. De GT Touch is uitermate geschikt voor merchandise initiatieve of voor gerichte projecten engrootschalige bestellingen. 

IJskoffie machine SPM GT

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.