fbpx Skip to content

Verzoeken om inzage, correctie en verwijdering

Als klant mag je op ieder moment inzage vragen in de persoonsgegevens die My Italian  over je verzamelt en het verzoek doen om deze te laten corrigeren.

Het verzoek tot het verwijderen van persoonsgegevens kan alleen aangevraagd worden door prospects of voormalig klanten.

Bij bestaande klanten geldt dat deze informatie noodzakelijk is om producten en diensten te kunnen afnemen en kunnen derhalve persoonsgegevens niet verwijderd worden. Het verwijderen van gegevens van contactpersonen die niet meer bij je bedrijf werkzaam zijn, kan wel aangevraagd worden.

Inzage, correctie of verwijderen van persoonsgegevens kan aangevraagd worden door onderstaande formulier in te vullen. Of een email te sturen naar info@myitalian.nl

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.