fbpx

Fabbri  Amarena

Zachte verleidingen en romige lekkernijen voor elke stijl.

Fabbri  Amarena

Zachte verleidingen en romige lekkernijen voor elke stijl.

Fabbi Amarena

Amarena Fabbri

Ons hart is de Amarena Fabbri, in al zijn prachtige variëteiten, een synoniem voor Italiaanse excellentie wereldwijd.

Amarena Fabbri is het icoon van een bedrijf dat een geweldig verhaal te vertellen heeft. De zure kers, of amarena, is een heerlijke vrucht die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt en je helpt om je creativiteit en passie gedurende de dag tot uitdrukking te brengen.

Na vijf generaties is de klassieke smaak van Amarena Fabbri-siroop een tijdloos product geworden. Het is een van de meest veelzijdige smaken en past bij vrijwel elk recept – het perfecte ingrediënt om elke uitvinding met passie te doordrenken.

De knapperige textuur van het fruit verpakt in een zoete aromatische siroop, voor een zintuiglijke ervaring die je nooit zult vergeten. De eerste keer dat je Amarena Fabbri-siroop probeert, met zijn unieke plezierige omhelzing, zal het liefde bij eerste smaak zijn.

Fabbri Amarena Kersen

Fabbri Amarena – Kersen

Het hart van Fabbri: de Amarena, in al zijn zoete variabelen, synoniem met Italiaanse uitmuntendheid in de wereld.

Amarena Fabbri en de keramische vaas met zijn typische decoraties zijn de eigenschap van een verhaal dat in 1905 is begonnen en nog lang niet is afgesloten.

Om het aanbod uit te breiden heb je alles wat je nodig hebt om zoete en hartige recepten te bereiden, met die onmiskenbare smaak, intens en fluweelachtig, onnavolgbaar en uniek.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.