fbpx Skip to content

Antwoorden vinden in het vragenforum

Als je een vraag hebt over My Italian, ben je bij ons aa het juiste adres. 

Op het vragenforum kun je informatie krijgen van andere leden over alles wat met My Italian te maken heeft.

Van tips om door de app te navigeren tot antwoorden op hoe je het beste je eigen pasta maakt. De community staat voor je klaar als he gaat om een reeks onderwerpen.

My Italian - Klantenservice - zoeken

Houdt er rekening mee dat je altijd officiële, actuele informatie kunt vinden in ons help centrum. En als je hulp nodig hebt met meer gevoelige onderwerpen, kun je ons het beste hier bellen of chatten.

Members die Members helpen

aangezien dat het uiteindelijke doel van onze community is, wordt elke vraag die persoonlijke accountgegevens bevat en / of die het beste privé kan worden opgelost (bijv. Factureringsproblemen), verwijderd. Vragen als deze kunnen het beste worden afgehandeld via email, telefoon of chat. Zodat het onze volle aandacht krijgt het onderzocht kan worden, volgen of escaleren.

Vragen over suggesties:

Klinkt je vraag meer als een suggestie of verzoek? Als dat het geval is, is het waarschijnlijkgeschikt voor ons ideeënforum. Daar verzamelen we actief suggesties voor producten en inhousverzoeken van My Italian members zoals jij.

Als je een vraag hebt voor de community

Zoeken

Zorg ervoor dat je eerst zoekt om te zien of je vraag al is gepost. Op de pagina’s kun je het vergrootglas gebruiken om snel een pagina te doorzoeken.

Idem

Dit betekent dat je vraag al een gesteld is door iemand. Idem geeft aan dat je dezelfde vraag stelt .

Vragen

Als je het antwoord op een vraag die je zoekt niet kan vinden stel de vraag. Je kan op het general channel altijd je vraag stellen en # de room waar het in thuis hoort. #reizen #koffie etc.

Update

Als je een oplossing hebt gevonden sinds je je vraag hebt gepost of ons een telefoontje / chat hebt gegeven om verder te bespreken, zorg er dan voor dat je op je oorspronkelijke bericht reageert met alle nieuwe informatie die je hebt geleerd. Het kan anderen helpen die in de toekomst dezelfde vraag hebben.

Als je iets nieuws leert van een andere communitylid:

Nuttig

Als je een goed antwoord of een nuttige tip ziet. Merkeer deze dan met een duimpje, of een andere emonicon. Op deze manier maak je zichtbaar voor andere of het waarde toevoegd.

Beste antwoord:

Als een vraag die je hebt gepost in de reacties is beantwoord, help de community dan door de opmerking als beste antwoord te selecteren.

Als je een antwoord hebt op de vraag van iemand anders, meld je dan aan! Je verdient punten als je reageert, en je verdient zelfs nog meer als jouw antwoord als beste wordt gekozen. Meer informatie over erkenning en onderscheidingen.

Veel gestelde vragen Meer informatie

My Italian – De Italiaan van ons allemaal

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.