fbpx Skip to content

Suggesties delen

Heb je een idee hoe je My Italian kunt verbeteren? Dit is de plek om het te delen. Collega leden van de community kunnen op je suggesties stemmen en we pitchen de meest populaire verzoeken aan de juiste teams bij My Italian. 

My Italian - Klantenservice - contact

Voor je begint, moet je onze community basisregels lezen en accepteren. Daarnaast zijn er een paar dingen die je in specifiek in gedachten moet houden voor het ideeënforum.

 

Eén suggestie per post

Als je meer dan één suggestie per post indient , kan het moeilijk worden om te zegen op welk deel van je idee mensen stemmen. Het maakt het ook een beetje lastig voor ons om de status van het idee aan je te communiceren.

Hou het actiegericht en specifiek

Als je specifiek, actiegericht geedback in te titel en extra context in de tekst hebt, wordt het uiteindelijk voor onze teams gemakkelijker om je suggesties te boordelen. Als je bericht niet genoeg, details bevat, kunnen we je vragen om het opnieuw ini te zenden.

Voordat je erin springtm hier is hoe het werkt.

 

Zoeken

Zorg ervoor dat je eerst zoekt om te zien of je vraag al is gepost. Op de pagina’s kun je het vergrootglas gebruiken om snel een pagina te doorzoeken.

Stem en doe Mee

Als je een idee vindt waar je fan van bent, voel je dan vrij om erover te stemmen en deel te nemen aan de discussie in de comments. Hou meer activiteiten een idee heeft, hoe waarschijnlijker het dan ook is dat het juiste team bij My italian het zal beoordelen.

Indienen

Als je het idee wat je hebt er nog niet tussen ziet staan dan kun je dien indienen.

Veel gestelde vragen Meer informatie

My Italian – De Italiaan van ons allemaal

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.