fbpx Skip to content

Deelnemen aan de discussie in community nieuws

Er is geen betere plek voor My Italian-fans om verbonden te blijven dan Community Nieuws. Kom regelmatig terug om de primeur te krijgen over My Italian productupdates en community-gebeurtenissen.

Je kunt ook deelnemen aan discussies over inhoud die exclusief is voor de gemeenschap, opiniepeilingen en meer.

My Italian - Klantenservice - announchements

Om een ​​melding te krijgen wanneer er een nieuw communitynieuwsbericht is, selecteer je + Lid worden van groep bovenaan de feed. Wijzig je e-mailvoorkeuren van Wekelijkse samenvatting naar Elke post door op de knop Meldingen beheren te klikken, of maak eenvoudig je keuze in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant.

Sociale ruimte boven ondersteuning

hoewel ons team graag je deelname op al onze forums ziet, is community nieuws niet de plak om ondersteiningsvragen of productsuggesties aan ons te melden. Plaatst die in plaatst daarvan respectievelijk in Vragen en Ideeën, zodat we ze goed kunnen volgen en escaleren.

Betrokkenheid aanmoedigen:

Wees niet verlegen! Ons team begint de gesprekken in de Community nieuws, maar daar eindigen ze zeker niet. Speel in met je eigen gedachten of tag een vriend om nee te doen.

Je kunt een verscheidenheid aan redactionele berichten en discussieprompts vinden in Community nieuws er is echt voor elk wat wils.

Erkening van leden

Elke maand erkennen we de beste bijdragers van ons vragenforum en geven we ze een shout out om een helpende hand te bieden. Blijf meedoen hier en je zou volgende maand herkend kunnen worden!

Let's talk Italy

De liefde voor Italie die ons allemaal verenigt Houd af en toe de agenda in de gaten voor special guests. Brand owners die hun verhaal delen en of aanbevelingen doen.

Exclusieve weggeefacties:

deze berichten bieden willekeurig geselecteerde members de kans om iets speciaal van ons te vinden. Houd ze in de gaten….

My Italian Insider Q &A

In deze serie nemen we de community achter de schermen en interviewen we de My Italian staff leden. die helpen om jouw verzoeken van het Idea forum tot leven te brengen.

Polls

In onze maandelijkse poll leren we onze community een beetje beter kennen of verzamelen we meningen over ondewerpen, zoals een nieuwe producten. design, bezorgopties etc.

My Italian – De Italiaan van ons allemaal

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.