fbpx Skip to content

Community faq’s

My Italian fans vereningen zich.

De My Italian community is een plek waar nuttige tips kunnen worden uitgewisseld, grote ideeën kunnen ontstaan en beloningen worden weggegeven voor deelname aan het gesprek. Je moet een My Italian lid zijn om hier deel te nemen. 

Klik op de knop Inloggen bovenaan de pagina en voer je aanmeldingsproces uit. Hierin stel je jouw bijnaam in, emailvoorkeuren en natuurlijk onze gebruiksvoorwaarden voor de community.

Vragen

Vragen

Help een handje. Hier kun je vragen stellen, antwoorden vinden en handige tips uitwisselen met andere My Italian members. 

Ideeën

Ideeën

We willen je feedback horen over hoe we My Italian nog beter kunnen maken. Stem op community-suggesties waar je ook fan van bent of pitch zelf een nieuw idee.

Communitynieuws

Communitynieuws

Kom in contact met andere fans over een gedeelde liefde voor My Italian. Hier zullen we updates en informatie over My Italian en de community delen, en je kunt meedoen door deel te nemen aan opiniepeilingen, inhoudsdiscussies en meer.

Zoeken

Zoeken

Om een vraag of idee te vinden, selecteert je het vergrootglaspictogram in de navigatie rechtsboven. (Ken je deze nog; Plaats je muis in de rechter boven hoek…) op elke pagina om te zoeken.

Zodra je begint met het typen van een zoekwoord, jun je de voorgestelde resultaten in de vervolgkeuzelijst bekijken of op”Enter” drukken om de volledige pagina met zoekresultaten te zien.

Veel gestelde vragen Meer informatie

Blijf op de hoogte van alles binnen My Italian Community nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Jouw mening delen om My Italian vorm te geven. Wij horen graag van je. 

Word lid van onze community Hoe werkt het?

In het kort


Het werkt simpel

1. Druk op connect rechts onderin op de afbeelding.

2. Lees de regels en accepteer ze om toegang te krijgen tot de server.

3. Stel je vraag en denk mee in de rooms. Spam de chatbot of deel je enthausiasme.

My Italian – De Italiaan van ons allemaal

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.