fbpx

Birra Moretti

De klassieker Birra Moretti, op traditionele wijze gebrouwen

Birra Moretti

Bier van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Bier met een verhaal. 

 Birra Moretti

Birra Moretti

Birra Moretti is een kwaliteitsbier gemaakt op de traditionele manier. Het is het resultaat van een productieproces dat sinds 1859 vrijwel ongewijzigd is gebleven.

De beste grondstoffen worden gebruikt om Birra Moretti te maken, evenals een speciale mix van hoogwaardige hop die het een unieke smaak en geur geeft, waardoor de perfect gebalanceerde bittere smaak wordt verbeterd.

Italiaanse bier – Birra Moretti

Birra Moretti

Birra Moretti is in 1859 in Italië geboren: Birra Moretti Ricetta Originale. Vanaf die datum is het productieproces volledig ongewijzigd gebleven om ons de smaak van een tijdperk te geven.

Birra Moretti Ricetta Originale is een bier van lage gisting, verkregen uit een mix van fijne hop, die het een aangenaam fijn bittere smaak en evenwicht geeft, met bloemige tonen, de eerste geuren van gerstmout.

Te consumeren bij voorkeur in goed gezelschap!

Birra moretti classic beer bottle and a glass of beer
bottle and glass of bierra moretti rossa

Birra Moretti Rossa

Birra moretti Rossa is een Bock-bier bestaande uit de drie 100% Italiaanse mouten.

Soms is een aanraking genoeg om iets bijzonders te maken. Het geheim van Birra Moretti La Rossa is de selectie van 100% Italiaanse mouten: lichte mout, gepolijste mout en geroosterde mout worden zorgvuldig verwerkt door onze meesterbrouwers, altijd op zoek naar absolute perfectie.

Het resultaat is de typische gepolijste kleur van dit bier en zijn buitengewoon zachte en volle smaak met tonen van karamel en zoethout, in een perfecte balans tussen zoet en bitter.

De aroma’s zijn rijk en gestructureerd: de eerste tonen van framboos, gekonfijt fruit en karamel, leiden tot gevoelens van gedroogd fruit en zoethout.

Birra Moretti – La Bianca

Wanneer tradities voldoen aan de kwaliteit van de ingrediënten, is het resultaat altijd buitengewoon. Onze brouwers hebben Birra Moretti La Bianca gemaakt met respect voor de Weiss-stijl, maar met 100% Italiaanse mouten: 50% gerstmout en 50% tarwemout.

Het resultaat is een lichtgekleurd en natuurlijk bewolkt bier, met een frisse geur, rijk aan kruidige en bloemige tonen. De onmiskenbare smaak is delicaat en verfrissend, met een elegante en evenwichtige afdronk.

Om Birra Moretti La Bianca het beste te genieten, heeft u een glas nodig dat grote slokjes opslaat en u de delicate smaak ervan kunt waarderen. Het ideale glas is de hoge casablanca. Een ideaal zomers witbiertje.

bottle of birra "moretti bianca with the glass next to it
green bottle of birra moretti zero with a glass beer next to it

Birra Moretti Zero

Twee fundamentele aspecten voor de productie van Birra Moretti Zero. Zijn één oog voor kwaliteit van de geselecteerde grondstoffen en twee het exclusieve productieproces dat voorzichtig alchohol verwijdert. Hebben geleid tot de ontwikkeling van Birra Moretti Zero.

Het wordt gepresenteerd in het glas met een gouden toon en met een elegante witte schuim laag, fijn en compact. Op de neus wordt het delicate aromatische profiel gekenmerkt door tonen die doen denken aan broodkorst, geel fruit en lichtjes frisse citrus.

De smaakeffecten zijn zacht, zacht en geurig. Door zijn frisheid en doorzettingsvermogen is het een dorstlessend product dat bij de maaltijd wordt genuttigd en in combinatie met mediterrane gerechten is het ideaal met gevulde broodjes, pastei, kipsalades en omeletten.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.