fbpx

Birra Moretti Le Regionali

Exclusief Birra Moretti: Ontdek de smaak van Italie!

Birra Moretti

Bier van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Bier met een verhaal. 

 – Birra Moretti Regionali –

Birra Moretti Le Regionali

De reis naar het ontdekken van de typische Italiaanse verschillende bier smaken van Birra Moretti is begonnen. Elke fase is een andere manier om een verhaal te vertellen op basis van regionale traditie en kwaliteit.

En dat proef je terug in de pure  smaak van dit Italiaans bier. Probeer ons allemaal en laat ons je de smaak van Italie vertellen!

Italiaanse bier – Birra Moretti Le Regionali

Birra Moretti – Pugliese

Puglia is een land rijk aan prachtige producten. Onze meesterbrouwers hebben er twee geselecteerd voor de bereiding van Birra Moretti alla Pugliese: stekelige peer en verbrande tarwe.

De combinatie van twee van dergelijke verschillende smaken kan ons bier een sterke persoonlijkheid geven, een intens aroma dat een droge smaak  vooraf, met intrigerende tonen van rood fruit en karamel.

Om het beste te genieten van Puglia- Birra Moretti, raden we aan om een smal mondstuk te gebruiken, waardoor het schuim compact blijft en je de aroma’s van dit bier beter kunt waarderen.

Bottle of Birra Moretti alla Pugliese With a blue label
Fles bier van Birra Moretti alla Friulana

Birra Moretti – Friulana

De reis naar het ontdekken van de Italiaanse uniciteit verloopt ook door het huis, waar het verhaal van Birra Moretti is begonnen.

In Friuli gingen onze meesterbrouwers op zoek naar de renetta-appel, typerend voor dit gebied, om Birra Moretti alla Friulana een bijzonder verfijnde en licht aromatische smaak te geven, gekenmerkt door een zeer aangename bloemengeur.

Om te genieten van het beste van Birra Moretti alla Friulana, raden we u aan een beker met een smalle mond te gebruiken, waardoor het schuim compact blijft en u de aroma’s en smaken van dit bier beter kunt waarderen.

Birra Moretti – Siciliana

Typisch voor Sicilië  is de bloem van citrusvruchten, waar het wordt gebruikt om de boeketten van grote gelegenheden te verfraaien.

Dus … oranje bloesems! Vandaag vieren we het huwelijk van Siciliaanse Birra Moretti-smaken met Zagara-bloemenselecties, die dit bier een zachte, matig bittere smaak geven en rijk aan aangename bloemengeuren.

Om het beste te genieten van de Siciliaanse Birra Moretti, raden we aan een beker met een smalle opening te gebruiken, waardoor het schuim compact blijft en je de aroma’s van dit bier beter kunt waarderen.

Fles bier van "birra moretti regionali siciliana
fles bier van "birra moretti regionali"piermontese

Birra Moretti Piemontese

Bestemming Piemonte. De reis van onze meesterbrouwers wijst naar het westen om de beste ingrediënten te ontdekken, zoals de Val Sangone-cranberry en Sant’Andrea-rijst.

Met passie voor smaak en een ongelooflijke structuur, Birra Moretti alla Piemontese. Evenwichtig en compleet: het is rond in de mond, met tonen van aromatische kruiden, bosbessenkaramel en ontbijtgranen.

Om optimaal te genieten van de Piemontese Birra Moretti, raden we aan een beker met een smalle mond te gebruiken die het schuim compact houdt en waarmee u de aroma’s en smaken van dit bier beter kunt waarderen.

Birra Moretti – Toscana

Granen zijn een van de grondstoffen voor bier. De uitdaging voor onze meesterbrouwers was om Birra Moretti in Toscane een sterk en gedefinieerd ‘massief’ karakter te geven.

De keuze was om de gerst toe te voegen, typisch voor de Maremma, die het bier een complete smaak geeft, gekenmerkt door een aangename bittere toon en een vleugje kastanje, aromatische kruiden en dennennaald.

Om Birra Moretti alla Toscana het beste te genieten, raden we aan om een beker met een smalle mond te gebruiken, waardoor het schuim compact blijft en je de aroma’s van dit bier beter kunt waarderen.

fles bier van Birra Moretti alla Toscana

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.