fbpx

Birra Ichnusa 

De klassieker Ichnusa, traditionele wijze gebrouwen voor de kenners

Birra Ichnusa

Bier van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Bier met een verhaal. 

– Ichnusa – 

Birra Ichnusa

“Birra Ichnusa”

Bij My Italian zorgen wij dat je makkelijk jouw Italiaanse bier online kan kopen. Proef de unieke smaken van deze authentieke Italiaanse bieren. Dit is “Birra Ichnusa”.

Bier Ichnusa is een symbool van Sardinië geworden en is wereldwijd geliefd. Een uniek regionaal gebrouwen merk met een heerlijke lichtgouden kleur. Ichnusa is een echte triomf van harmonie: een evenwichtige smaak, lichte kleur en goud, een discreet aroma en een aangenaam bittere toon die het juiste karakter geeft.

Matig fris en verfrissend, het heeft een persistent strak schuim, fijne korrel en laat een lichte aangename geur van hop

Italiaanse bier – Birra ichnusa

Ichnusa Non Filtrata

Ichnusa Non Filtrata komt voort uit de passie van Assemini’s meesterbrouwers. Zo is Ichnusa Non Filtrata geboren, een stevig bier gemaakt van pure gerstmout.

Niet gefilterd, het heeft een aangenaam versluierd uiterlijk dankzij de gisten die in suspensie zijn achtergelaten. Het biedt een frisse smaak met een licht bittertje in de afdronk.

Zijn beeld, geïnspireerd door het verleden, is iconisch en onderscheidend en respecteert perfect de persoonlijkheid van een echt uniek bier.

My Italian -Ichnusa Non Filtrata - Italiaans bier
My Italian-Ichnusa- Italiaans bier

Ichnusa Anima Sarda

Sinds 1912 is Ichnusa een synoniem voor Sardinië. De concrete uitdrukking van het land en het karakter van de mensen die daar wonen.

De smaak is de weerspiegeling van de Sardische ziel, een perfecte synthese van instinct en passie.

Ontdek de leegte om goed te maken.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.