fbpx Skip to content

Basis regels

Hallo, welkom bij de basis regels van de community. 

De My Italian -community is een plek waar je coole ideeën kunt indienen en tips kunt delen om iedereen te helpen het meeste uit My Italian te halen.

Deze ruimte is voor jou, maar we hebben wel een paar eigen basisregels om de discussies op schema te houden en de community-ervaring voor iedereen positief te maken. Voordat je aan de actie begint, is dit wat je moet weten …

Regel #1

Blijf on-topic

Blijf on-topic

Blijf praten over My Italian. Berichten die niet op het onderwerp staan ​​en afwijken van het bespreken van onze service, worden verwijderd. Dit omvat berichten met verzoeken of promotie. De community is een forum over My Italian – Italië – laten we dat zo houden.

Regel #2

Wees respectvol

Wees respectvol

Haters gaan haten, maar niet hier. Posts die godslasterlijk, aanstootgevend of vijandig taalgebruik jegens anderen (inclusief My Italian) bevatten, worden verwijderd. Behandel community leden op de manier waarop je behandeld wilt worden en je zult het hier prima doen.

Regel #3

Beveilig je info

Beveilig je info

Sommige dingen kun je het beste privé houden. Posts die persoonlijk identificeerbare informatie bevatten, zoals contactgegevens of factuurgegevens, worden verwijderd. Vergeet niet dat de community een openbaar forum is, dus iedereen kan langskomen om te bladeren.

Regel #4

Houd het vers

Houd het vers

Geen herhalingen, alsjeblieft. Houd er rekening mee dat dubbele berichten worden samengevoegd en dat spamcommentaar die herhaaldelijk hetzelfde bericht bevat, wordt verwijderd. Zoek voordat je een bericht plaatst snel of iemand al iets soortgelijks heeft ingediend. Als dat het geval is, stem dan voor het idee of geef de vraag een “idem”.

Regel #5

Wees niet lastig

Wees niet lastig

Dit is niet de plek om cheatcodes te delen. Tips voor het oplossen van problemen zijn cool, maar berichten die het gebruik van My Italian vermelden op een manier die onze gebruiksvoorwaarden schendt , worden verwijderd. Speel gewoon volgens onze regels en je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Regel #6

Help ons

Help ons

Als je iets ziet, zeg dan iets. Als je een bericht of opmerking ziet die in strijd is met deze basisregels, open dan het contextmenu […] en markeer het zodat onze moderators het kunnen bekijken. We stellen je hulp altijd op prijs om de community voor iedereen een positieve plek te houden.
 

Klaar om te beginnen?

 

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon eens met ons van gedachten wisselen. De community staat achter je. Krijg antwoorden en snelle tips van andere kijkers over het beheren van je account, het oplossen van een probleem en meer. We zijn er voor je.
Ideeën

Ideeën

Dien suggesties in om ons te helpen de toekomst van My Italian vorm te geven. Hoe meer stemmen een idee krijgt, hoe groter de kans dat het voor de juiste teams wordt gepitcht. En wellicht realiteit wordt.

My Italian – De Italiaan van ons allemaal

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.