fbpx
3 bags of "antonio amato" pasta

Antonio Amato

“THE PLEASURE OF SIMPLICITY”

Italiaanse pasta

Pasta van de beste kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Pasta met een verhaal. 

Antonio Amato – De Cecco – 

Antonio Amato

Het verhaal van Antonio Amato begint in Salerno, van de passie voor goed eten en de liefde voor traditie.

Het is een verhaal dat ruikt naar tarwe en zee, maar ook naar onderzoek en innovatie, dat vertrekt vanuit de bakermat van de gastronomische mediterrane traditie.

Salerno is een plek waar mensen altijd goed en gezond hebben gegeten, dankzij het lokale talent dat elk gerecht telt met eenvoudige en authentieke ingrediënten.

Gelegen tussen de twee prachtige Cilento en Amalfi kusten, profiteert de stad van een microklimaat dat uitstekend is voor de productie van pasta en andere ingrediënten dankzij de zoute zeelucht en de rijke vegetatie van de nabijgelegen bergen.

We hebben van onze producten een meesterwerk van eenvoud gemaakt om je tafel op extreem hoge en heldere kwaliteit te brengen.

Zo zijn we vanuit ons land begonnen om de smaken van het hele Italiaanse grondgebied te herontdekken, te beginnen met de kunst van onze meesterpastamakers om de traditie van verse pasta te ontmoeten, in een omhelzing tussen echte ingrediënten en mediterrane geuren, voor een explosie van alle Italiaanse smaak

Italiaanse pasta – Antonio Amato

Tarwe pasta – Antonio Amato

Een eerbetoon aan eenvoud.
Antonio Amato durum tarwe pasta is een meesterwerk van eenvoud en een eerbetoon aan traditie.

Verkregen uit een mengsel van de best tarwe, rijk aan smaak ontdek de verschillende soorten.

3 bags of "antonio amato" pasta
2 pack of gnocchi from "Antonio Amato"

Gnocchi Antonio Amato

Als Italiaanse huisgemaakte pasta!

Rechtstreeks vanuit Correggio, in het hart van Emilia-Romagna, worden de gnocchi en de kleine aardappel gnocchi gemaakt met de beste meel en aardappelen, voor een smakelijk product, zoals Italiaanse huisgemaakte pasta.

Service & Contact

Wij staan voor je klaar

Leveringen

Volg en bekijk je bestelling

Betalen

Bekijk of betaal je factuur


Retouneren

Retourneer je artikel

Nieuwsbrief

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian

Wil je ons volgen?

Thuiswinkel waarborg

© 2020 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.