fbpx Skip to content

Voorwaarden van andere verkopers My Italian

Algemene voorwaarden van andere verkopers Hieronder vind je een overzicht met verkopers die producten aanbieden via My Italian. Klik op de betreffende verkoper om de algemene voorwaarden van deze verkoper te openen. Wanneer je een artikel van een andere verkoper aanschaft via My Italian, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de betreffende verkoper en de ‘algemene voorwaarden kopen bij andere verkopers’. Indien de betreffende verkoper niet in het overzicht staat, gelden enkel de ‘Algemene voorwaarden kopen bij andere verkopers’.

Wat zouden wij kunnen verbeteren?

My Italian _bakcground_logo
Het logo van My Italian met de tekst "My Italian" in sierletters en daaronder "Authentiek Italiaanse producten" in bloklettertjes

© 2023 My Italian B.V.

* De voordelen van My Italian gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Deze worden berekend bij checkout.
Copyright ©2020 My Italian. All rights reserved. Italians do it better -Ontdek onze ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen.